Stagiaire gezocht:

Marktstrategie ontwikkelen voor biobased en biologisch afbreekbare producten voor natuurherstel.

Vacature open

Vanuit onze missie om wereldwijd natuurherstel te versnellen met bio-afbreekbare producten en kennis, is BESE continu aan het vernieuwen. Na tientallen wetenschappelijke publicaties en successen met onze producten willen we ons nu gaan richten op de Nederlandse en internationale markt. Momenteel zijn wij op zoek naar studenten met interesse voor:

Stageplek: Marktstrategie ontwikkelen voor biobased en biologisch afbreekbare producten voor natuurherstel.
Startdatum: Februari of Maart 2024

Looptijd: 4-6 maanden

Waar zal de stage plaatsvinden?

BESE bestaat uit een onderzoeksteam van 5 enthousiastelingen die samenwerken met universiteiten, producenten en een zusterbedrijf (Waardenburg Ecology) gericht op ecologisch onderzoek (145 medewerkers). De stagiair zal de stage vervullen als lid van het onderzoeksteam van BESE. Van de stagiair wordt verwacht dat hij/zij primair werkt vanuit het kantoor van BESE in Culemborg.

Welke stage-opdracht krijg je?

We zijn opzoek naar een marketing stagiair die ons kan helpen om een marketing strategie te bedenken voor het volgende:

  • Hoe komen we het beste op de radar bij potentiele opdrachtgevers?
  • Hoe promoten we het beste onze producten internationaal?
  • Hoe vergroten we onze online vindbaarheid? (verbetering website)
  • Werkt deze strategie voor elk van ons product of verschilt deze per product?

Aangezien we internationaal actief zijn is de voertaal van veel van onze communicatie in het Engels, het is dan ook belangrijk dat de stagiaire deze taal zowel in spraak als in schrift goed beheerst.

En natuurlijk zouden we het fijn vinden als naast interesse in de marktstrategie voor onze diensten, ook interesse is in ons werk in de natuur. Een pré is dan ook als de student ook bereid is zo nu en dan een dag mee het veld in te gaan, on te helpen bij natuurherstelprojecten in Nederland, in zowel de voorbereiding, als de uitvoering en monitoring.

Over BESE

Ecosystemen aan de kust zijn heel belangrijk. Ze vormen een leefomgeving voor veel dier- en plantensoorten, vangen CO2 op en ze beschermen het land tegen golven en hoog water. In de afgelopen eeuw is wereldwijd 65% van de waterrijke gebieden gedegradeerd of geheel verloren gegaan. De aantasting van natuur ondermijnt het welzijn van 3,2 miljard mensen wereldwijd.  De BESE-productlijn, met BESE-elements als vlaggenschip, biedt een alternatief voor plastics en een nieuwe insteek in het herstel van de natuur. Ze bootsen eigenschappen van de natuur na; denk aan wortelstelsels, plantenstengels of schelpenruggen. Op termijn breken de structuren langzaam af en blijft natuur achter. Het biedt een duurzaam alternatief voor technieken met plastics en beton.

We zijn gestart in 2018. Met onze tastbare en technische oplossingen inspireren we mensen. We laten zien dat het ook kan zonder plastic en beton. We werken hard aan productontwikkeling, onderzoeken technische eigenschappen en nieuwe toepassingen en helpen de natuur en gemeenschappen op kwetsbare locaties. We staan goed bekend in de wetenschappelijke wereld, maar willen nu de commerciele markt op, zodat ook lokale overheden en private partijen ons kunnen vinden als ze ons nodig hebben. Help jij ons hiermee?

Ben je geïnteresseerd om jouw marketing skills in te zetten voor een leefbare planeet? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar onderstaand e-mailadres. Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mail.


p.s.m.vodegel@bese-products.com 
 

 

PROJECT PHOTO'S

Share this Post: